image description

OPPLEV FLÅ

VASSFARET BJØRNEPARK


I Bjørneparken oppstår det magiske møte mellom dyr og mennesker hver eneste dag. Bjørneparken har rik variasjon av norske rovdyr,ville dyr og kjente husdyr fra bondegården. I tillegg inneholder Parken Norges største krokodille-utstilling . I den ropiske avdelingen på 500 kvadrameter med over 30 krokodiller, slanger som Anaconda, sommerfugler og skilpadder. Her kan du få kunnskap og nærkontakt med dyrene som har levd på jorden siden dinosaurene regjerte. Bjørneparken har store naturlige innhegninger, og tilrettelagte foringsarenaer og du kan lære mer om dyrene av de engasjerte dyrepasserne.

I forbindelse med Vassfardansen tilbyr Vassfaret Bjørnepar halv pris til alle som har løst billett på Dansen hele denne weekenden.n

Arragjøren vil anbefale at du benytter hele weekenden på Flå, og at du setter av tid f.eks. på søndag til et besøk i Vassfaret Bjørnepark.

Bjørneparken Rovdyrsenter

 

Senteret er et informasjons og opplevelsessenter og ligger i tilknytning til Vassfaret Bjørnepark. Her kan du ved hjelp av moderne multimediale hjelpemidler få oppleve og lære mer om de fire store rovdyrene i Norge.

 

 


Jakt- og Fiskesenteret

Senteret er nabo til Bjørneparken, og er verdt et besøk. Senteret tilbyr en rekke kurs innen jakt og fiske, og har også mange andre aktivitetstilbud for besøkende.

 

 

Bjørneparken kjøpesenter åpnet 7. mai 2010, og er et moderne senter med godt butikkutvalg - 16 butikker og nytt vinmonopol.

I direkte tilknytning til kjøpesenteret finner du Thon hotell med Bjørnehiet restaurant. Her kan du spise og drikke og hygge deg både ute og inn. 


 

DANS - DANS - DANS - DANS


 

 Vi satser på en "heidundrande" danseweekend med dans både natt og dag i Thonhallen
Mer informasjon vil komme her når alle "bitene" er på plass.

                                                                             

                                                                             DANS BÅDE DAG OG NATT.......................